• +31623138218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlage offertepagina


Ontdek wat Schüco topkwaliteit, design- ramen en schuifdeuren voor uw woning of bedrijf kunnen betekenen. Kozijnenkoning levert vanaf 2004 Schüco kunststof kozijnen en deuren tegen de allerlaagste inkoopprijzen door heel Nederland aan zowel particulieren als bouwbedrijven, aannemers en klusbedrijven, ook levert de Kozijnenkoning in Duitsland, België, Frankrijk, en aan de Nederlandse Marine op Aruba en Curaçao. Schüco is de samentrekking van Schürmann & Co en is al sinds 1957 als officieel merk ingeschreven. Inmiddels werken er 6.750 mensen en is Schüco in 80 landen actief. Schüco is wat betreft samenstelling van de profielen het meest hoogwaardige merk wat er te krijgen is. Ook de productie van Schüco kozijnen levert een constante kwaliteit. Alle Schüco kozijnen worden door CE-gecertificeerde fabrikanten gefabriceerd, middels Schüco productielijnen, software en zijn volledig computergestuurd. Schüco is kiezen voor een gegarandeerde kwaliteit. Dit zijn het topsegment in kunststof profielen van kozijnen en deuren. Schüco is wat betreft samenstelling van de profielen het meest hoogwaardige merk wat er te krijgen is. Vrijwel geen weekmakers, profiel wordt niet broos en verkleurt niet. Alle Schüco kozijnen worden door CE-gecertificeerde fabrikanten gefabriceerd, middels Schüco productielijnen, software en zijn volledig computergestuurd. Schüco is kiezen voor een gegarandeerde kwaliteit. . 


Werkwijze van de kozijnenkoning:

  1. Uitgebreide offerte (folder)  per mail
    (alle aanbiedingen worden exact berekend, zo betaald u nooit 1 cent teveel.)
    2. Aanpassingen offerte
    (geef aan welke verandering in uw offerte nodig zijn)
    3. Opdrachtbevestiging

Na uw akkoord wordt de bestelling in productie genomen en gaat de levertijd in.


Klik hier voor het schuco offerteformulier

Foto’s bijvoegen van de buitenkant van het te vervangen kozijn kunnen handig zijn!         
Ook kunt u een andere offerte die u al heeft mailen, de vermelde prijzen hebben geen invloed op de Kozijnenkoning prijzen, deze zijn altijd zo laag mogelijk. Wij kunnen u dan makkelijk en snel een vergelijkbare, juiste en sterk concurrerende offerte presenteren.
Voor vragen/ informatie hierover, kunt u bellen met, uw buitendienstmedewerker Marco Postma +31623138218 of uw mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Foto’s bijvoegen van de buitenkant van het te vervangen kozijn kunnen handig zijn!      
Wij hebben voor een goede maatwerk offerte verschillende hieronder beschreven gegevens nodig. Ook kunt u een andere offerte die u al heeft mailen, de vermelde prijzen hebben geen invloed op de Kozijnenkoning prijzen, deze zijn altijd zo laag mogelijk. Wij kunnen u dan makkelijk en snel een vergelijkbare, juiste en sterk concurrerende offerte presenteren.
Voor vragen/ informatie hierover, kunt u bellen met, uw buitendienstmedewerker Marco Postma +31623138218 of uw mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Maatwerk offerte? Wij hebben voor een goede maatwerk offerte van u nodig:
Voor onze zakelijke en particulier klanten.
Geeft u alstublieft duidelijk aan:
1. Uw naam, Telefoonnummer en emailadres, Adres en adres v/h project


2. Gewenst kozijn type: Welk profiel?
KLIK HIER: Info Schüco profielen
1ste -Vlak profiel, CT70 Classic Cava Rondo, inbouwdiepte 70 MM of
2de -Verdiept profiel, CT70 Accent, inbouwdiepte 112 MM of
3de -Vlak profiel, LiVing Classic Cava Rondo, inbouwdiepte 82 MM of
4de -Verdiept  , LiVing Variant inbouwdiepte 120 MM of
5de -LiVing slide Hefschuif 194 MM (Info welk type Schuifpui heb ik nodig? Klik link voor info types schuifpuien) Kort gezegd komt het hier op neer: Een Schüco schuifkiep systeem is veel goedkoper dan een Schüco hefschuif systeem.

Type A- Een schuifkiep of duoportpas systeem heeft een kozijn rondom, een maximale maat van 3000 x 2400 en wordt eerst in de kiepstand gezet en daarna opengeschoven via ,,een rail,, aan de binnenkant van het onder-kozijn. Dit type kan in alle 4 raam profielen hierboven uitgevoerd worden.
Type B- Een hefschuif heeft aan de onderzijde een barrièrevrij af te werken aluminium drempel, geschikt voor grotere constructies en loopt tijdens het schuiven middels een hefsysteem als het ware met een soort wieltjes over de barrièrevrije onder-drempel. 

Klik link voor video: Video Schüco LivIngSlide:
Klik link voor overzicht: de Schüco living slide.


3. Beglazing: Dubbel -HR++ (u=1.1) of TRIPLE HR+++ (u=0,5/u=0,6) ?


4. Welke kleur?
Standaard kleuren doorgekleurd:
-Kleur: ral 9001 (gebroken wit ) doorgekleurd/ral 9016 (wit) doorgekleurd? (laagste prijs grootste constructies mogelijk).
-Vele Schüco foliën en kleuren met of zonder houtnerf structuur mogelijk…..Welke? (Tegen meerprijs!)
Klik deze link voor: Schüco Folie kleuren, foto staal
Klik deze link voor: Schüco folie kleuren, folder


5. Maatvoering: -Buitenmaat van het kozijn? -breedte x hoogte, Geleverd met aanslag ?


6. Onderverdeling van het kozijn?-(vast, draaikiep, kiep, vast/ draaikiep, vast/ draaikiep/ vast enz.)


7. Raamkozijn, Deurkozijn (naar binnen of buiten draaiend), Schuifpui? (balkondeur, achterdeur, voordeur, dubbele balkondeur, dubbele achterdeur, dubbele voordeur, schuifkiep, hefschuif).


8. Worden de kozijnen met of zonder stelkozijn gemonteerd?
Heeft u vragen over de montage, inmeten of andere vragen, stel deze dan bij Opmerkingen* in het offerteformulier  of vermeld deze in uw mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Deze punten zijn voldoende voor een juiste prijsbepaling en hiermee kunt u een maatwerkofferte per mail ontvangen.


Info voor onze particuliere klanten.  

Voor alleen een offerte volstaan de ongeveer-maatvoering van de buitenzijde van het kozijn,  een paar cm verschil maakt niets uit! Voor het juist inmeten zijn alleen de fysieke maten in mm tussen het steen van belang. (vaak gewoon het oude houten kozijn). Normale houten kozijnen zitten strak in het raamgat. Bij kunststof kozijnen moet een speling van 0,5 cm rondom zijn voor eventuele werking i.v.m. temperatuur verschillen. De juiste nieuwe kunststof kozijnmaat is dus in principe het oude houten kozijn (maat tussen de stenen) minus 1 cm=voor een halve cm speling rondom. Inmeten? Eventueel kunnen wij u behulpzaam bij het inmeten, Wij hebben dan nodig, de Exacte buitenmaat (buitenkant) van het oude te vervangen houten kozijn + een foto van de buitenzijde van het te vervangen kozijn. In dit geval ontvangt u de exacte juiste maten voor het nieuwe kunststof kozijn.
Info montage: Pdf, Montagemethodes:  Klik deze link: Montagemethodes.pdf
Montagevideo, Kunststof Kozijnen:          Klik deze link: Montagevideo Kunststof Kozijnen  


Contact: Van Cronenburchstraat 12B 8921 AP Leeuwarden
Tel: +31588447477 / +31623138218 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kozijnenkoning 0623138218 info@kozijnenkoning.nl