• +31623138218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kiezen voor Schüco kunststof kozijnen is kiezen voor de toekomst en pure winst. Houten kozijnen moeten om de 3 jaar geverfd worden en hebben geen luchtkamer verdeling en isoleren zelf niet. Alleen isolerend glas plaatsen zorgt er dus niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn). Isolatie en dus kunststof kozijnen worden steeds belangrijker, ook voor gasvrije huizen zijn i.i.g. kunststof kozijnen noodzakelijk omdat dergelijke huizen moeten voldoen aan een veel hogere isolatie om het toch warm te houden. U kunt nu deze keuze maken tegen de allerlaagste inkoopprijs voor echte Schüco kozijnen bij de Kozijnenkoning.

Géén goedkope kozijnen maar duurzame, kwalitatief hoogwaardige Schüco kunststof kozijnen voor een zéér lage prijs!

Géén goedkope kozijnen maar duurzame, kwalitatief hoogwaardige Schüco kunststof kozijnen voor een zéér lage prijs!


- Wij leveren Schüco kunststof kozijnen. Dit is het topsegment in kunststof profielen van kozijnen en deuren. De vormgeving is uitzonderlijk mooi met afgeronde hoeken en een naar binnenliggende aanslag voor montage, de uitvoering is robuust en garandeert door de uitgebalanceerde 5‐ kamersystemen met hr++ beglazing een perfecte isolatie en.. daardoor besparing op energie!
- Schüco kunststof ramen en deurprofielen in de serie Corona. Profielsysteem zijn te verkrijgen in vlakke uitvoeringen als ook in verdiepte uitvoering zoals Corona‐ Accent CT‐ 70 . Deze laatste serie is uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw projecten in de woningbouw. Schüco kunststof profielen kunnen ook in vele kleuren geleverd worden. 
- De basis wordt gevormd door de standaard witte of gebroken wit profielen, waaraan een gekleurde acrylaat-folie wordt toegevoegd. De Schüco profielen geleverd door de Kozijnenkoning zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof met uitgebalanceerde weekmakers. Deze raken dus niet aangetast door zonlicht en weersinvloeden. Het jaarlijks in de was zetten van de profielen is niet nodig en zijn superonderhoudsvriendelijk.
Zie onze pagina: profielen 
Zie onze pagina: vragen en onderhoud
Voor alle technische info
Zie onze pagina: folder downloads en architecten info 
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden: 
onderneming schücoCE‐markering nieuw
Product passport CT70 AS ‐ Product passport SI 82

Veiligheid en Het beslagsysteem Winkhaus

Veiligheid en Het beslagsysteem Winkhaus


- Dankzij het veelzijdige assortiment WINKHAUS beslagvarianten wordt het raam volgens de gewenste veiligheidsvereisten uitgerust. Sterke stalen profielen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en een lange Alle beslagen worden in de rondom lopende stalen bewapening veilig en duurzaam verankerd. Ook dit draagt bij tot uw veiligheid tegen inbraak van uw woning.Draaikiep ramen weerstandsklasse WK 0, WK 1, WK 2
Kozijnenkoning levert voordeuren als achterdeur en dubbele terrasdeuren, deze zijn zwaarder van kwaliteit en zijn uit gevoerd met een 5‐ puntslot met sluithaken.
- Het beslagsysteem Winkhaus voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is beslagtechniek op z'n best. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Testen worden overigens niet alleen in eigen huis, maar ook in onafhankelijke proefinstituten in heel Europa uitgevoerd.
- Verschillende methoden met paddestoelnokken, sluithaken, afsluitbare
grepen en uitboor beschermingen worden gebruikt middels de hoogwaardige systemen van Schüco.

Voor alle technische info: Zie onze pagina:
folder downloads en architecten info  
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden:

‐ Winkhaus:Verschillende type sloten, Deur‐sluitingen 
- Winkhaus beslag schuifkiep

Schüco biedt als enige aanbieder een verdiept profiel aan met dezelfde vertrouwde vormen als oude houten kozijnen

Schüco biedt als enige aanbieder een verdiept profiel aan met dezelfde vertrouwde vormen als oude houten kozijnen


-Wij verkrijgen onze profielen door een uitgekiende inkoop bij de verschillende fabrikanten uit voornamelijk Duitsland en België en kunnen deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.
- Consumenten, klussenbedrijven,
aannemers kozijnenleveranciers, verenigingen van eigenaren, (groot en klein), e.d. kunnen hun voordeel doen bij de voordelige kunststof kwaliteits‐ producten van kozijnenkoning.
- Corona Accent is vanwege de verdiepte
liggende vormen uitstekend toepasbaar daar waar de vormgeving van traditionele kozijnen gewenst of gehandhaafd dienen te blijven.

Zie onze pagina: profielen 
Zie onze pagina:
beoordelingen Kozijnenkoning  en vul uw beoordeling en gegevens in
Zie onze pagina:foto’s  en upload de foto’s van uw gerealiseerde project
of stuur deze per email

De kleuren en houtnerf, gegalvaniseerd staal en de afdichtingrubbers zijn synthetisch (epdm)

De kleuren en houtnerf, gegalvaniseerd staal en de afdichtingrubbers zijn synthetisch (epdm)


- De kwaliteitsproducten gaan een leven lang mee. Het metaal skelet is van gegalvaniseerd staal en het hang en sluitwerk is door geschroefd. De profielen zijn ook geschikt voor renovatie van alle projecten.
- Onze kozijnen zijn standaard voorzien van HR++‐ glas, Ook kunt u kiezen voor het hoogst renderende glas triple glas . Dit betekent optimale isolatie en besparing.
- Door de uitgebalanceerde 5‐ kamersystemen in de profielen zelf draagt zorg voor een complete isolatie. Let op: de draaikiep ramen gaan naar binnen. Onze profielen zijn inbraakwerend.
-De profielen geleverd door de Kozijnenkoning zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof met uitgebalanceerde weekmakers. Deze raken dus niet aangetast door zonlicht en weersinvloeden. Het jaarlijks in de was zetten van de profielen is niet nodig en zijn super onderhoudsvriendelijk.
- De afdichtingrubbers zijn synthetisch (epdm) wat zwarte strepen voorkomt.
- De kleuren en houtnerf wordt aangebracht middels een renoliet-laag. Dit garandeert een kleur achteruitgang van1 tint per 10 jaar. De kleurachteruitgang van geverfd hout is 6 tinten per jaar. De profielen zijn ook geschikt voor renovatie van speciale projecten.
Voor alle technische info Zie onze pagina:
folder downloads en architecten info
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden:
Kleurenkaart CT 70 Accent. Verdiept
Kleurenkaart Ct 70 AS vlak profiel

Design en Comfort

Design en Comfort


- Een verhoogt gevoel van welzijn en meer tijd voor de aangename dingen in het leven: Dit bereikt u met de vele innovatieve, comfortabele en eenvoudig te bedienen productoplossingen van Schüco. Zodat u met een goed gevoel thuiskomt. Creëer een geheel eigen stijl en verdiep u in het design van Schüco. De vele producten,kleuren, en designseries laten zich perfect met elkaar combineren en laten uw huis schitteren door tijdloze ontwerpen. Schüco Accent CT 70, Hollands verdiept renovatie profiel: het profiel: met dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen en ook eventueel  Thyssen en Gealan profielen
-Door een uitgekiende inkoop kunnen wij topkwaliteit leveren van bekende merken en topleveranciers uit Duitsland en België tegen zeer scherpe prijzen.
- Door de lage aanschafwaarde
is het voordeel geheel voor u! Het  voordeel is dan uw voordeel: waardevermeerdering huis, energie besparing, nooit meer verven wat nietgoedkoop is en veel prettiger wonen door warmte en geluidsisolatie en veiligheid. !! 

- Wilt u weten wat de prijs voor u is? Vul het contactformulier/ ‐ offerteformulier
  in en u weet snel wat de lage prijzen in uw geval zijn.
Of vraag uw offerte aan via- email

Hr++ beglazing: Al onze kozijnen worden standaard geleverd met hr++ beglazing.

Hr++ beglazing: Al onze kozijnen worden standaard geleverd met hr++ beglazing.


 - Hr++ beglazing is voorzien van een argon gasvulling en heeft een zeer goede isolerende werking.Dit vormt een enorme besparing op uw energie kosten. 
- Ook leveren wij tegen meerprijs het super isolerende Triple glas U=0,7 W/M2 4/12/4/12/4 of triple glas U=0,5 W/M2 4/18/4/18/4
- Zie onze pagina :
folder downloads en architecten info  
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden:
- Info HR++ glas 4‐16‐4 =1.1 WM2
‐ Algemene Brochure triple glas CLIMATOP Nederlands
‐ glas triple 4‐12‐4‐12‐4=0,7 WM2
‐ glas triple certifikatglas 4‐18‐4‐18‐4 u=0,5 WM2
‐Wat u moet weten over isolerend dubbelglas 
- Luchtrooster Buva Fitstream
Ook leveren wij speciaal zonwerend glas.
Voor alle technische info Zie onze pagina:
folder downloads en architecten infoHier kunt u verschillende relevante folders vinden: Ook kunt u bij uw offerteaanvraag aangeven wat u wil.

Schüco kunststof en aluminium kozijnen en deuren tegen de allerlaagste bodemprijzen!

Schüco kunststof en aluminium kozijnen en deuren tegen de allerlaagste bodemprijzen!


- Exact op de millimeter en standaard met HR++ glas aangeleverd.
- Voor nieuwbouw en renovatie.
- Klik op onze online prijslijst. 
Hier kunt u zien hoeveel u op uw nieuwe Schüco kunststof kozijnen en deuren gaat besparen.

U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen

U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen


-Dus alle Schüco profielen:Ook de profielen die niet op de site vermeldt staan.
kunststof kozijnen,
kunststof deuren,
kunststof voordeuren,
kunststof achterdeuren,
kunststof terrasdeuren,
kunststof balkondeuren,
kunststof tuindeuren,
kunststof schuifpui
aluminium kozijnen en deuren …en…Alles tegen de laagste en goedkoopste inkoop prijs in zowel Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel,Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord‐ Holland, Zuid‐ Holland, Zeeland , Noord‐ Brabant en Limburg.

Wat onze klanten zeggenBeoordelingen van onze klanten

Kozijnenkoning 0623138218 info@kozijnenkoning.nl