Klik op iconen hieronder voor:

 

Kozijnenkoning levert Schüco kunststof en aluminium kozijnen en deuren door heel Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland tegen
de allerlaagste inkoopprijzen.


Ontdek wat Schüco topkwaliteit, design- ramen en schuifdeuren voor uw woning of bedrijf kunnen betekenen.

schuco

Géén goedkope kozijnen maar duurzame, kwalitatief hoogwaardige Schüco kunststof kozijnen voor een zéér lage prijs!


- Wij leveren Schüco kunststof kozijnen. Dit is het topsegment in kunststof profielen van kozijnen en deuren. De vormgeving is uitzonderlijk mooi met afgeronde hoeken en een naar binnenliggende aanslag voor montage, de uitvoering is robuust en garandeert door de uitgebalanceerde 5‐ kamersystemen met hr++ beglazing een perfecte isolatie en.. daardoor besparing op energie!
- Schüco kunststof ramen en deurprofielen in de serie Corona. Profielsysteem zijn te verkrijgen in vlakke uitvoeringen als ook in verdiepte uitvoering zoals Corona‐ Accent CT‐ 70 . Deze laatste serie is uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw projecten in de woningbouw. Schüco kunststof profielen kunnen ook in vele kleuren geleverd worden. 
- De basis wordt gevormd door de standaard witte of gebroken wit profielen, waaraan
een gekleurde acrylaat-folie wordt toegevoegd. De Schüco profielen geleverd door de Kozijnenkoning zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof met uitgebalanceerde weekmakers. Deze raken dus niet aangetast door zonlicht en weersinvloeden. Het jaarlijks in de was zetten van de profielen is niet nodig en zijn superonderhoudsvriendelijk.
Zie onze pagina: profielen 
Zie onze pagina: vragen en onderhoud
Voor alle technische info
Zie onze pagina: folder downloads en architecten info 
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden: 
onderneming schücoCE‐markering nieuw
Product passport CT70 AS ‐ Product passport SI 82
Veiligheid en Het beslagsysteem Winkhaus


- Dankzij het veelzijdige assortiment WINKHAUS beslagvarianten wordt het raam volgens de gewenste veiligheidsvereisten uitgerust. Sterke stalen profielen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en een lange Alle beslagen worden in de rondom lopende stalen bewapening veilig en duurzaam verankerd. Ook dit draagt bij tot uw veiligheid tegen inbraak van uw woning.Draaikiep ramen weerstandsklasse WK 0, WK 1, WK 2
Kozijnenkoning levert voordeuren als achterdeur en dubbele terrasdeuren, deze zijn zwaarder van kwaliteit en zijn uit gevoerd met een 5‐ puntslot met sluithaken.
- Het beslagsysteem Winkhaus voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is beslagtechniek op z'n best. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Testen worden overigens niet alleen in eigen huis, maar ook in onafhankelijke proefinstituten in heel Europa uitgevoerd.
- Verschillende methoden met paddestoelnokken, sluithaken, afsluitbare
grepen en uitboor beschermingen worden gebruikt middels de hoogwaardige systemen van Schüco.

Voor alle technische info: Zie onze pagina:
folder downloads en architecten info  
Hier kunt u de volgende relevante folders vinden:

‐ Winkhaus:Verschillende type sloten, Deur‐sluitingen 
- Winkhaus beslag schuifkiep

Schüco kunststof en aluminium kozijnen en deuren tegen de allerlaagste bodemprijzen!


- Exact op de millimeter en standaard met HR++ glas aangeleverd.
- Voor nieuwbouw en renovatie.
- Klik op onze online prijslijst. 
Hier kunt u zien hoeveel u op uw nieuwe Schüco kunststof kozijnen en deuren gaat besparen.


U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen


-Dus alle Schüco profielen:Ook de profielen die niet op de site vermeldt staan.
kunststof kozijnen,
kunststof deuren,
kunststof voordeuren,
kunststof achterdeuren,
kunststof terrasdeuren,
kunststof balkondeuren,
kunststof tuindeuren,
kunststof schuifpui
aluminium kozijnen en deuren …en…Alles tegen de laagste en goedkoopste inkoop prijs in zowel Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel,Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord‐ Holland, Zuid‐ Holland, Zeeland , Noord‐ Brabant en Limburg.

McLaren Mercedes

Kozijnenkoning levertkunststof kozijnen deuren door heel Nederland! Zowel in:
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland , Noord-Brabant als Limburg.
Nu met 25% korting dus tegen de allerlaagste inkoopprijs.
Dus Schuco, kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof voordeur, kunststof achterdeur, kunststof terrasdeur, kunststof balkondeuren, kunststof tuindeur, kunststof schuifpui, en aluminium kozijnen.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-73651172-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');