• +31623138218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kozijnenkoning levert reeds vanaf 2005 Schüco kunststof kozijnen en deuren. Schüco kozijnen en deuren zijn het topsegment in kunststof kozijnen!. Alle Schüco kozijnen zijn CE gecertificeerd. Dit is volgens de aller nieuwste eisen. De vormgeving is uitzonderlijk mooi met afgeronde hoeken en een aanslag voor montage, de uitvoering robuust en garandeert een perfecte isolatie en.. daardoor besparing op energie door het uitgebalanceerde 5 en 7-kamersystemen met hr++ en ook met triple beglazing.

Productvoorbeelden: Kozijnen

Productvoorbeelden: Kozijnen


 - Maak kennis met de volgende generatie Schüco kunststof kozijnen. Toegespitst op functionaliteit, duurzaamheid en esthetica. Kunstwerkjes in kunststof, schoonheid om in te ramen.

- Niet van hout te onderscheiden!Meer info en foto's klik hier
Productvoorbeelden: Huisdeuren


Huisdeuren-Geef uw voordeur een individuele aanblik

Alle door u gewenste opties, kleuren, vormgeving zijn mogelijk.
- Uw voordeur is meer dan alleen een deur. Het is een persoonlijk punt van herkenning, designelement, bescherming en een verbinding tussen uw huis en de buitenwereld tegelijk.
Schüco is zich hiervan bewust en biedt dan ook een breed spectrum aan mogelijkheden waarmee u uw voordeur in elk opzicht kunt aanpassen.

Meer info en foto's klik hier

Product voorbeelden Voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren

Product voorbeelden Voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren


 - Schüco Voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Vooral bij grote bouwelementen zijn materiaal eigenschappen en constructie van groot belang ten aanzien van kwaliteit en functie.

- Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen. Naar binnen draaiend of en kiepend en naar buiten draaiend.Meer info en foto's klik hier

Productvoorbeelden: Balkondeuren


-Uitvoering balkondeur
(naar buiten/binnen draaiend en kiepend)
balkondeuren
- breedte: van 800 tot 1200 cm
- hoogte van 2000 tot 2300 cm
Uitvoering: BALKONDEURMeer info en foto's klik hier

Productvoorbeelden: Schuifdeuren

Productvoorbeelden: Schuifdeuren


 - Eenvoudig te bedienen en stil Schüco hef-schuifdeuren bieden een naadloze overgang naar de natuur.                      

- Parallel-schuif-kiepdeuren combineren het voordeel van schuiven en kiepen. De deurelementen „zweven“ op de kogelgelagerde rollen, zodat ze eenvoudig schuiven en kiepen. 
- U kunt uit een groot assortiment hef-schuif- en schuif-kiep systemen kiezen. Alle systemen bieden het mooiste design en eenvoudige bediening. Schuivend energie besparen. Ook aan schuifdeuren worden hogere eisen gesteld ten aanzien van de warmte-isolatie. Bij deze grote elementen is vooral de isolatiewaarde van het glas van groot belang. Of u nu kiest voor kunststof- of aluminium schuifdeuren. 
- Schüco blinkt uit vanwege eenvoudige bediening en topkwaliteit. Barrièrevrije onderdorpels voor een veilige doorgang. Schüco verhoogt het niveau van comfort en design. Daarnaast werkt het bovendien energiebesparend en op het gebied van veiligheid doet het niets onder voor de rest van het assortiment.

Meer info en foto's klik hier

Vlak of Renovatieprofiel

Vlak of Renovatieprofiel


 - Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen! Het vlakke profiel is 6 of 7 cm, terwijl het renovatieprofiel een dikte van ongeveer 11,3 cm heeft.
 Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter. 

- Onder het prettige uiterlijk van Schüco kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar. Kozijnprofielen van Schüco zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. 

- Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen.

U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen.


 Alle Schüco profielen:
- Kunststofkozijnen.
- Kunststofdeuren.
- Kunststofvoordeuren
- Kunststofachterdeuren.
- Kunststofterrasdeuren.
- Kunststofbalkondeuren.
- Kunststoftuindeuren.
- Kunststofschuifpui.
- Aluminium kozijnen eb deuren....en...
Alles tegen de laagste en goedkoopste inkoopprijs in zowel Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland. Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Dus ook de profielen die niet op de site vermeld staan.


 
Oud Hollands verdiept renovatie profiel: zeer goed isolerende kozijnen met dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen. (11,2 cm)
Schüco Corona ACCENT, CT 70 (5-kamer) 
Standaard Geleverd met glas hr++  U=1,0  4/16/4Het strakke moderne,  zeer goed isolerende profiel van Schüco. (7 cm)
Schüco Corona CT 70 AS Classic Rondo Cava (5-kamer) 
Standaard Geleverd met glas hr++ U=1,0  4/16/4Het strakke moderne,  super  isolerende profiel van Schüco met triple glas.. (8,2 cm)
Schüco Corona SI 82 Classic Rondo Cava (6-kamer) 

Standaard Geleverd met triple glas U=0,7 W/M2  4/12/4/12/4/ Geleverd met triple glas U=0,5 W/M2  4/18/4/18/4


Het strakke moderne,  zeer goed isolerende profiel van Schüco.
Schüco Corona CT 70 TopAlu (5-kamer)
Kleur: ral 9016 (wit) doorgekleurd/ buitenzijde ALU-opdek

Schuco Sports

Wat onze klanten zeggenBeoordelingen van onze klanten

Kozijnenkoning 0623138218 info@kozijnenkoning.nl