• +31623138218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4de profiel SCHÜCO LIVING VARIANT (INBOUWDIEPTE 12 CM)


NIEUW!!

4de profiel SCHÜCO LIVING VARIANT (INBOUWDIEPTE 12 CM) (7-KAMER)
HR++ dubbel 24MM GLAS U=1.1
HR+++ triple 48MM GLAS U=0,5

(SUPER ISOLATIE/PASSIEF HUIS)


Het kunststof systeem Schüco LivIng Variant is een innovatief 6+1-kamersysteem dat speciaal ontwikkeld is om optisch perfecte houten ramen te imiteren. Voor de hoogste esthetische vereisten! Met een bouwdiepte van 120 mm en een ingenieuze kamerindeling biedt Schüco LivIng Variant een uitstekende thermische isolatie..Het Schüco LivIng raamsysteem beschikt over drie dichtingsniveau's en 7 isolatiekamers in de kozijnprofielen. Energie besparen met deze ramenis zowel voor renovatie als nieuwbouw projecten zonder meer mogelijk. Profiel inbouwdiepte 120 mm. Grote inbouwdiepte biedt meer zekerheid en bescherming tegen inbraak / 7-Kamer-profielsysteem met optimale isololerende eigenschappen / Drie dichtingsniveau's voor de hoogste mate van bescherming tegen weer en wind, maar ook voor een nog betere geluidsisolatie / Zilvergrijze dichtingen geven een lichter aanzicht en mooiere optiek / Verschillende contouren raamvleugels "Rondo"en "Classic" en kleuren mogelijk / 30% Meer glasoppervlak. het systeem laat dus meer licht in de ruimte toe in vergelijk met conventionele raamsystemen


Het Schüco LivIng deursysteem Deze kunststof deursystemen kunnen zonder meer worden toegepast in uiteenlopende marktsegmenten, zowel in als in renovatieprojecten. De 3-dubbele dichting en de grote inbouwdiepte maken het systeem niet alleen zeer goed isolerend, maar bovendien uiterst stabiel en inbraakvertragend. De beste isolatie, met name ook door de thermische ontkoppeling van de onderdorpel / Lage onderdorpel / Profielinbouwdiepte 82 mm / Smal aanzicht / Door de grote inbouwdieptete stabieler, grotere veiligheid en bescherming tegen inbraak / Vleugelgeometrie in versprongen lijn met de kozijnomranding / 5-Kamer-profielsysteem met optimale isolerende eigenschappen / Drie dichtingen bieden een optimale bescherming tegen wind, regen en tegen geluidsoverlast / Zilvergrijze dichtingen bieden vaak een fraaier aanzicht in vergelijk met zwarte dichtingen / Softform-design voor de allerhoogste eisen en harmonische vormgeving / Verdekt liggende ontwateringSchüco LivIng 7-kamerprofiel De isolatienormen worden almaar strenger. De eisen voor passiefhuizen liggen steeds hoger. Daarom moet u kiezen voor materiaal dat aan die normen en eisen voldoet.

Zeker als het gaat om ramen, want daar zijn het de profielen die koude of warmte kunnen binnenlaten. De Duitse producent Schüco,, komt voor 2018 op de markt met een profiel dat bestaat uit 7 kamers.

Schüco LivIng 7-kamersysteem biedt onovertroffen thermische isolatie
Dit 7-kamersysteem behaalt een hoog passiefhuis-niveau en biedt een onovertroffen thermische isolatie. In dit Schüco LivIng raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd.

Resultaat:
• Elastisch, lasbaar materiaal voor betere afdichting in de moeilijke hoeken
• Altijd een gesloten, visueel aantrekkelijk geheel zonder harde afdichtingshoeken
• Duurzaam, milieuvriendelijk materiaal met hoge én blijvende afdichtingskwaliteit

Schüco LivIng-systeem in tal van kleuren
De profielen van het Schüco LivIng-systeem worden met moderne zilvergrijze of zwarte afdichtingen geleverd, de kleur van de afdichtingen zijn afhankelijk van de gewenste kleur keuze folie

PERFECTE ENERGIEBALANS EN VEILIGHEID
Schüco LivIng stelt ook qua energiezuinigheid normen. Door de 7-kamerprofielconstructie bereikt Schüco LivIng met een bouwdiepte van 120 mm uitstekende Uf-waarden: bij de aanslagafdichtingsvariant tot 1,1 W/(m²K) en in de uitvoering als middendichtingsysteem tot 1,0 W/(m²K). Bij gelijktijdige verlijming van de beglazing kunnen voor Schüco LivIng Variant zelfs waarden van Uf = 1,0 W/(m²K) en voor Schüco LivIng 82 MD zelfs waarden van Uf = 0,96 W/(m²K) worden bereikt. Op deze manier kunnen ook zonder ingewikkelde extra maatregelen energie neutrale huizen (passiefhuizen) worden gerealiseerd. Een andere verbetering van de thermische isolatie maakt de 2-kamerconstructie van glaslatten van het Twin-systeem mogelijk.

EXCLUSIEVE DICHTINGSTECHNOLOGIE
Met het nieuwe Schüco Twin-systeem presenteert Schüco de eerste lasbare EPDM-dichting die werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Semperit en exclusief beschikbaar is voor Schüco-partners. Doordat elastisch, lasbaar materiaal wordt gebruikt, wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd en krijgt men tegelijkertijd een gesloten, visueel aantrekkelijke hoek zonder harde dichtingshoeken te zien. Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt tijdens de volledige gebruiksduur zijn hoge dichtingskwaliteit. Dit leidt tot minder klachten en draagt bij aan het waardebehoud van het gebouw. De UV- en koudebestendige EPDM-afdichtingen zijn geschikt voor alle klimaatzones en gebouwtypes en staan garant voor een permanente elasticiteit in het temperatuurbereik van -40 °C tot +120 °C


Profiel 19491 met aanslag voor montage:


Profiel 19490 zonder aanslag voor montage:


Profiel 19491, 15 ® met aanslag voor montage
Doorsnede Raamkozijn naar binnen draaiend, met aanlag 2 cm, voor montage


Afwatering onzichtbaar (onder uit de aanslag)


Profiel 19490, 15 ® zonder aanslag voor montage
Doorsnede Raamkozijn naar binnen draaiend, zonder aanlag 2 cm, voor montage


Het Verdiepte profiel Schüco LivIng Variant profiel: Om optisch perfecte houten ramen te imiteren (12 cm 7-kamer)

Verdiept profiel: LiVing Variant, (120 MM 7-kamer)

Profiel 19491 met aanslag voor montage/Profiel 19490 zonder aanslag voor montage
Klik deze link voor: Verdiepte profiel Living Variant 15® (12cm, 7 kamer) INFO DOWNLOADS
Klik deze link voor: Profiel 19490, 15 ® zonder aanslag voor montage
Klik deze link voor: Profiel 19491, 15 ® met aanslag voor montage
Klik deze link voor: Systeem doorsnedes Schüco LiVing Variant (alle)


Optie: Draaideel raamkozijnen RONDO

 


Standaard geleverd: HR++ glas u=1,1 (24MM) 4/16 SS Ar/4T (maximale maatvoering per deel, 1400 x 2400)
Geleverd: HR++ glas u=1,1 (28 MM) 6/16 SS Ar/6T (wordt gebruikt voor groter glas per deel dan, 1400 x 2400)
Klik deze link voor: Geleverd met: Swisspacer
Optie:
Standaard geleverd: HR+++ triple glas U=0,5 W/M2 4/18 SS Ar/4/18 SS Ar /4T (48MM) (maximale maatvoering per deel, 1400 x 2400)
Geleverd: HR+++ triple glas U=0,6 W/M2 6/16 SS Ar /6/16 SS Ar /6T (50MM) (wordt gebruikt voor groter glas per deel dan, 1400 x 2400)
Klik deze link voor: Geleverd met: Swisspacer


Standaard kleuren (laagste prijs): Kleur = ral 9001 (gebroken wit ) doorgekleurd / of ral 9016 (wit) doorgekleurd

Meerprijs kleur/houtnerf folie:
Klik deze link voor: Schüco Folie kleuren, foto staal ,
Klik deze link voor: Schüco folie kleuren, folder
P.s. populaire kleuren van dit moment

Klik deze link voor: KLEURSTAAL ulti mat schwarz en Ral 7021 schwarzgrau
Klik deze link voor foto’s ral 7021 in de praktijk: https://www.kozijnenkoning.nl/foto-s-24.html

Klik deze link voor foto’s ulti mat swart in de praktijk: https://www.kozijnenkoning.nl/foto-s-25 


Geleverd draaikiep: -Schüco handgrepen zonder slot, Winkhaus activPilot RC0 SK De kierstand bestaat uit een hoekoverbrenging met een kammetje aan de sluitzijde van het vleugeldeel en in het kader van het kozijndeel. Door de kruk in de 45 gradenstand te bewegen zal de vleugel vast
staan met een kleine opening (kierstand). Totaal worden er 4 kamstanden geboden die een opening creëren tussen ongeveer 10 en 25
mm.Een luchtrooster is in de meeste gevallen dus onnodig.
Klik deze link voor: Werking greep Video Klik deze link voor: Winkhaus PDF


Optie: RC 2+ Winkhaus activPilot Comfort PADK SKG**
Ruimten ventileren bij regen en wind? De woning verlaten terwijl het raam nog geopend is? Behoorlijk riskant – dat wil zeggen, tot op heden. Het vernieuwde activPilot Comfort PADK raambeslag zorgt per direct voor een heel ander woongevoel. Want dankzij deze Winkhaus innovatie beschikt het raam over een derde dimensie. Het is nu niet alleen draaibaar En kiepbaar, maar tevens met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet parallel afstelbaar.  Verse lucht? Zo veilig als wat! activPilot Comfort PADK biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraak- beveiliging. Ervaar deze nieuwe comfortklasse. Tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verledentijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan bij een raam in de kiepstand. Een luchtrooster is dus onnodig.
Klik deze link voor: - Video Winkhaus  Klik deze link voor: -  Werking greep Video  Klik deze link voor: - Winkhaus PDF


Optie: Winkhaus Select (onzichtbaar beslag),           Meerprijs incl. btw = € 35,-p/ draai/kiepraam                                                           
Met activPilot Select biedt Winkhaus een volledig verborgen draai-kiep-beslag waarbij het optische voordeel van de onzichtbaarheid ook realiseerbaar is bij ramen en deuren met hoge gewichten tot 150 kg.
Niet mogelijk bij comford PADK en minder zware belasting mogelijk dan bij het ,,normale,, beslag.

Klik deze link voor: Video Winkhaus Select: Klik deze link voor: Winkhaus video select beslag (sp)  Klik deze link voor: Winkhaus PDF:


Meerprijzen
Optie : Comfort PADK € 130,- per draaikiepraam, - Video Winkhaus  

Optie: -Handgreep met slot € 35, per draaikiepraam   
Optie: -Luchtrooster fitstream:  incl. btw € 150,- per meter kozijn en per stuk tot 1000 mm.

Ga naar het 5de profiel SCHÜCO Hefschuif LivIngSlideKozijnenkoning 0623138218 info@kozijnenkoning.nl