• +31623138218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook de folders van Schüco 
- Easy-Care, Onderhoud Schüco Kunststof Kozijnen
- Bediening en onderhoud kozijnen draaidelen beslag (verkort als pdf) 
- B
ediening en onderhoud kozijnen draaidelen beslag (uigebreid als PDF)         

Kunststof kozijnen en de Kozijnenkoning; de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Montage kunststof kozijnen


1. WAT ZIT ER ACHTER de kozijnenkoning?
2. KUNSTSTOFKOZIJNEN, WAAROM DAARVOOR KIEZEN IN PLAATS VAN HOUT OF ALUMINIUM?
3. WAAR WORDEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN GEMAAKT?
4. ZIJN KUNSTSTOF KOZIJNEN GEHEEL VAN KUNSTSTOF  
5. IS ER EEN GROOT VERSCHIL IN KWALITEIT VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN?
6. IK VIND KUNSTSTOF KOZIJNEN WEL PRAKTISCH, MAAR IK VIND HET UITERLIJK VAN HOUT MOOIER. IS DIT OP TE LOSSEN?
7. WELKE KLEUREN KAN IK VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN KIEZEN?
8. WORDEN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN INCLUSIEF GLAS GELEVERD ?
9. KUNSTSTOF KOZIJNEN SCHOONMAKEN; HOE MOET IK DIT DOEN?

10. HEBBEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VERDER ONDERHOUD NODIG?

11. KAN IK OOK ALLEEN DE HOUTEN DRAAIRAMEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF EN DE HOUTEN KOZIJNEN LATEN ZITTEN?

12. WELKE KUNSTSTOF VOORDEUREN KAN IK KIEZEN?

13. WAT KAN IK VERDER NOG DOEN OM DE LEVERANCIER VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN TE CONTROLEREN?

14. HOE VERLOOPT HET UITBRENGEN VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN OFFERTE? PERSOONLIJK GESPREK OF PER EMAIL?

15. HOE GAAT HET VERDER WANNEER IK AKKOORD WIL GAAN MET DE ONTVANGEN OFFERTE VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN?

16. HOE LANG IS DE LEVERTIJD VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN?

17. WAAROM IS ER ZO’N GROOT VERSCHIL IN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN?

18. ZIJN KUNSTSTOF KOZIJNEN GEHEEL VAN KUNSTSTOF ?
19. WELKE KUNSTSTOF KOZIJN VARIANTEN ZIJN ER ALLEMAAL MOGELIJK?
20. IK HEB NU ROEDES IN MIJN KOZIJNEN. KAN DIT OOK BIJ KUNSTSTOF KOZIJNEN?

21. WELKE BEGLAZING IS ER TE KIEZEN, EN MAAKT DIT NOG VERSCHIL?

22. GELUKKIG HEB IK OP DE BEGANE GROND AL HR++ GLAS, DUS IS BOVEN MINDER BELANGRIJK.TOCH?

23. HOEVEEL SCHEELT HET MIJ DAN WANNEER IK DE ENKELE BEGLAZING IN DE HELE WONING VERVANG VOOR HR++ GLAS ?

24. IK MAAK MIJ ZORGEN OVER DE INBRAAKGEVOELIGHEID VAN MIJN WONING; WELK KOZIJNELEMENT IS HET MEEST INBRAAKGEVOELIG?

25. KAN IK OOK MIJN HUIDIGE HOUTEN GEVELBEKLEDING LATEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF?

26. KUNNEN DE BIJ JULLIE AANGESLOTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN LEVERANCIERS OOK EEN OFFERTE UITBRENGEN VOOR ROLLUIKEN, SCREENS OF EEN ZONNESCHERM?

27. KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN; VERSCHILLEN DE PRIJZEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN ECHT ZO VEEL VAN ELKAAR?

28. IK WIL GRAAG EEN SCHUIFPUI, WELKE KAN IK HET BESTE KIEZEN? EEN HEFSCHUIF-PUI OF EEN SCHUIFKIEP-PUI?

 
1. WAT ZIT ER ACHTER DE KOZIJNENKONING?
Kozijnenkoning is een bedrijf dat aanvankelijk alleen leverde aan de zakelijke markt. Klus- bouwbedrijven, aannemers, kozijnenleveranciers, huizenverhuur bedrijven, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren,(groot en klein), e.d. doen al jaren hun voordeel bij de voordelige kunststof kwaliteits-producten van de kozijnenkoning .  Te vaak zagen wij voorbeelden van particulieren en consumenten die slechte kunststof kozijnen voor absurd hoge prijzen geleverd kregen. Wij doen dit anders !!! Topkwaliteit tegen absolute bodemprijzen. Uw huis/project in Schüco kunststof kozijnen, deuren.  Nu voor een minimaal bedrag!  Vraag nu uw scherpste kunststof kozijnen offertes aan tegen fabrieksprijzen ! Schüco is het topsegment in kunststof kozijnen! 
Terug naar de vragen

 

2. KUNSTSTOFKOZIJNEN, WAAROM DAARVOOR KIEZEN IN PLAATS VAN HOUT OF ALUMINIUM?
Allereerst vergen kunststof kozijnen veel minder onderhoud dan hout of aluminium; af en toe schoonmaken met auto-shampoo of groene zeep is voldoende. Verder hebben kunststof kozijnen een hoger isolerend vermogen door de verschillende luchtkamers; de lucht die daarin aanwezig is vormt geen koude brug waardoor de koude aan de buitenkant niet door straalt naar de binnenzijde. Met hout en ook met aluminium kozijnen is dit wel het geval. Tenzij u gebruik maakt van aluminium met een koudebrug. 
Terug naar de vragen


 3. WAAR WORDEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN GEMAAKT?
Polyvinylchloride (pvc), is een veelvuldig toegepaste thermoplast (materiaal van kunststof dat bij sterke verhitting zacht wordt) die ontstaat na polymerisatie (samenvoegen van koolwaterstoffen tot een lange keten) van de stof vinylchloride. Omdat pvc goedkoop en eenvoudig te bewerken is, wordt het veel toegepast in allerlei takken van de industrie ter vervanging van onder andere hout en beton. Vanuit milieu-oogpunt ligt pvc vaak onder vuur. Dat heeft te maken met loodhoudende stoffen (stabilisatoren) die in kleine hoeveelheden aanwezig zijn en de gechloreerde koolwaterstoffen die bij verbranding vrijkomen. Vanaf medio 2006 is er een trend gaande om de loodhoudende stabilisatoren in het pvc te vervangen door organische en op tin gebaseerde stabilisatoren. Alle additieven moeten voldoen aan de Europese richtlijn REACH en de milieuvriendelijke variant hydrotalciet kan rekenen op een groter deel van de markt. De productie van vinylchloride bestaat uit twee stappen. Eerst laat men etheen reageren met chloor tot dichloorethaan. Vervolgens wordt dit dichloorethaan geëlimineerd tot chlooretheen (vinylchloride) en waterstofchloride. Ongeveer 30% van de wereldwijde chloorproductie wordt gebruikt voor de productie van chlooretheen. Voor de polymerisatie worden chlooretheen en water gemengd. Onder hoge druk en temperatuur vindt dan polymerisatie plaats. Daarna ondergaat de ruwe pvc enkele raffinagebewerkingen om uiteindelijk als granulaat (kleine korrels of poeder) te worden afgeleverd. Dit granulaat wordt, onder toevoeging van additieven, verder verwerkt tot het eindproduct.
Terug naar de vragen


 4. ZIJN KUNSTSTOF KOZIJNEN GEHEEL VAN KUNSTSTOF?

Nee, kunststof kozijnen zijn niet geheel van kunststof. Kunststof op zich is niet sterk genoeg om daar een gehele constructie kunststof kozijn van te kunnen maken. In het kunststof profiel wordt daarom een raamwerk van gegalvaniseerd staal geplaatst om het kunststof kozijn zijn stevigheid te geven. Roesten, oxideren of corroderen van gegalvaniseerd staal is onmogelijk.
Terug naar de vragen

5. IS ER EEN GROOT VERSCHIL IN KWALITEIT VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN?
Ja, dat is er absoluut. Dit verschil zit hem onder andere in het risico op vervormen en verkleuren van de kunststof profielen. De kunststof profielen van de merken Schüco en Finstral bevatten nagenoeg geen weekmakers. Een weekmaker is allereerst schadelijk voor het milieu, en heeft verder een tweetal nadelige eigenschappen. Wanneer kunststof verwarmd wordt (door de zon) verdampt de weekmaker en treedt  na ongeveer ongeveer 9 jaar een vergelend effect op witte of creme-witte kleurtinten; om dit verdampen en verkleuren tegen te gaan dienen de kunststof kozijnen van deze fabrikanten elk jaar in de autowas gezet te worden. Als tweede nadelige effect is te melden dat het kunststof kozijn na ongeveer 9 -12 jaar broos kan worden na verdamping van de weekmaker; We kennen allemaal wel het afbreken van zittingen of stoelpoten van kunststof tuinmeubelen als voorbeeld.Wat de productie betreft, worden er ook in het voormalige Oostblok en in Turkije kunststof kozijnprofielen geproduceerd. Deze profielen  voldoen echter vaak niet aan de gestelde keurmerken, en ook het afwerkingsniveau laat nog wel eens te wensen over. Om dit broos worden tegen te gaan dienen de kunststof kozijnen van de andere fabrikanten elk jaar in de autowas gezet te worden.
Alleen de merken Schüco en Finstral gebruiken nagenoeg geen weekmakers in hun kunststof profielen, en deze kunststof kozijnen hoeven niet in de autowas gezet te worden Verder voldoen ze aan alle keurmerken en worden CE-gecertificeerd gemonteerd.  Deze kozijnen gaan een leven lang mee!
Terug naar de vragen

 6.
IK VIND KUNSTSTOF KOZIJNEN WEL PRAKTISCH, MAAR IK VIND HET UITERLIJK VAN HOUT MOOIER. IS DIT OP TE LOSSEN?
Jazeker. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig ook leverbaar (tegen meerprijs) met een houtnerfstructuur waardoor het oppervlak van een kunststof kozijn het oppervlak van een houten kozijn zeer dicht benadert. Deze houtnerf structuur is tevens in zeer veel RAL tinten verkrijgbaar, tot aan houtmotieven als eiken beuken en mahonie aan toe.
Schüco kunststof kozijnen deuren nu 30% korting. 
Kozijnenkoning levert Schüco kunststof kozijnen. Dit zijn het topsegment in kunststof profielen van kozijnen en deuren. De vormgeving is uitzonderlijk mooi, de uitvoering robuust en garandeert een perfecte isolatie en.. besparing door het uitgebalanceerde 5-kamersystemen met hr++ beglazing.
Kozijnenkoning biedt consumenten en bedrijven een uniek concept. Schüco offertes voor de laagste inkoopprijzen: kunststof kozijnen deuren,
Nu tijdelijk 30 % korting. Sla nu uw slag. Voor particulieren en bedrijven! 
Schüco kunststof ramen en deurprofielen in de serie Corona.
Profielsysteem zijn te verkrijgen in de vlakke moderne uitvoering als ook in de verdiepte uitvoering t.w. Corona-Accent CT-70 . Deze laatste serie is uitermate geschikt voor renovatie en bieden, dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen.
 

-Profielen : Corona CT70 Classic: vlak profiel (5-kamer, 7 cm).
Kunststof profielen in de serie Corona CT 70 van Schúco bieden, modern vormgegeven kozijnen.
-Profielen : Corona CT70 Accent: verdiept profiel (5-kamer, 11,2 cm).
Kunststof profielen in de serie Corona Accent van Schúco bieden, dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen.
Terug naar de vragen


 7. WELKE KLEUREN KAN IK VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN KIEZEN?
Standaard zijn kunststof kozijnen aan de binnen en buitenzijde in glad kunststof uitgevoerd  in de kleuren wit RAL 9016 of gebroken wit RAL 9001.
Desgewenst kunt u aan de buitenzijde of kiezen voor een houtnerffolie in zeer veel RAL tinten. De meest gekozen kleurstellingen voor kunststof kozijnen zijn wit, gebroken wit, gebroken wit met donkergroen en gebroken wit met donkerblauw. Nagenoeg elke gewenste kleurstelling is tegenwoordig mogelijk bij uw keuze voor kunststof kozijnen. Voor de diverse kleuren kunt u op onze downloadpagina de kleurenkaarten bekijken.
Terug naar de vragen

 8
WORDEN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN INCLUSIEF GLAS GELEVERD?
Ja, alle kunststof kozijnen worden standaard inclusief HR++ glas geleverd in de variant 4-16-4 hetgeen inhoudt dat de buitenruit 4 mm dik is, de tussenspouw 16 mm dik en de binnen ruit 4 mm dik.
De huidige HR++ ruiten bevatten een edelgas in de spouw (Argon), en dit edelgas zorgt ervoor dat er geen koudebrug ontstaat tussen de koude buitenlucht en de warmere binnen lucht; met andere woorden dat de koude van buitenaf niet door straalt naar binnen hetgeen met enkele ruiten sterk  het geval is.
Terug naar de vragen

 9
. KUNSTSTOF KOZIJNEN SCHOONMAKEN; HOE MOET IK DIT DOEN?
Om uw kunststof kozijnen schoon te maken dient u nooit zwaar chemische middelen te gebruiken, en al helemaal niet als de zon flink schijnt ! Wanneer u middelen als Cillit bang e.d gaat gebruiken om uw kunststof kozijnen schoon te maken, vraagt u natuurlijk om problemen. Het beste is om de kunststof kozijnen schoon te maken op een bewolkte dag, en dan met een spons en een emmer met water met daarin auto shampoo of ouderwetse groen zeep; beide middelen laten een beschermend laagje achter op de kunststof kozijnen, zodat de kunststof kozijnen vuil afstotend worden.
Vanwege het feit dat kunststof kozijnen naar binnen toe openen, kunnen kunststof kozijnen eenvoudig gereinigd worden omdat u overal makkelijk bij kunt komen.
Terug naar de vragen

 10
. HEBBEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VERDER ONDERHOUD NODIG?
Niet echt noemenswaardig. U kunt de scharnieren van uw kunststof kozijnen af en toe smeren met een beetje kruipolie en de sluitrubbers kunt u om de zoveel tijd invetten om deze soepel te houden en inscheuren te voorkomen.
Terug naar de vragen

 11 KAN IK OOK ALLEEN DE HOUTEN DRAAIRAMEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF EN DE HOUTEN KOZIJNEN LATEN ZITTEN?

Nee, dat kan helaas niet. Alle kunststof kozijnen worden in de fabriek gemonteerd en afgesteld, en het is ondoenlijk om een kunststof draaideel in een houten kozijn te plaatsen. Dit is nooit volledig passend te krijgen. De kunststof kozijnen worden dus als 1 element in de fabriek in elkaar gezet, en kunnen ook alleen als 1 geheel kunststof kozijn geleverd worden.
Terug naar de vragen

 12
. WELKE KUNSTSTOF VOORDEUREN KAN IK KIEZEN?
Vraagt u een offerte voor een kunststof voordeur,  kunt u aangeven wat u wenst? Heeft u een foto van de samenstelling van de deur?  Kunststof voordeuren kunnen in vele varianten uitgevoerd worden, zoals uzelf wil.
Terug naar de vragen

 13
. WAT KAN IK VERDER NOG DOEN OM DE LEVERANCIER VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN TE CONTROLEREN?
Dat u de leverancier op internet kunt controleren door even goed te gaan googelen, hoeven wij u natuurlijk niet meer te vertellen. Wanneer u een offerte met kunststof kozijnen prijzen ontvangt van ons , dan kunt u een lijst met referentie-adressen toegestuurd krijgen; Ontevreden klanten hebben wij niet!
Terug naar de vragen

 14
. HOE VERLOOPT HET UITBRENGEN VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN OFFERTE? PERSOONLIJK GESPREK OF PER EMAIL?
De beste manier
voor het uitbrengen van een offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen, schuifpui of
dakkapel is door middel van het bellen met de kozijnenkoning of per info@kozijnenkoning.nl een offerte aan
te vragen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk per mail een offerte. Wijzigingen? Geen probleem.
In tegenstelling tot vele andere bedrijven wordt in onze offertes alles exact beschreven aan de hand van tekeningen foto’s en een zeer duidelijke uitleg. De ene deur is de andere niet, denk aan slottypes, grepen, drempel, draairichting, profiel) En het ene profiel is ook het andere niet. U ontvangt een passende kunststof kozijnen offerte voor de scherpste kunststof kozijnen prijzen
Ook kunt u een buitendienstmedewerker langs laten komen
. De adviseur kan dan uw wensen in kaartbrengen en een aantal materialen tonen. Ook kan deze in samenspraak met diegene die de kozijnen daadwerkelijk plaatst, de juiste maat bepalen!
Terug naar de vragen

15
. HOE GAAT HET VERDER WANNEER IK AKKOORD WIL GAAN MET DE ONTVANGEN OFFERTE VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN?
Wanneer u akkoord wilt gaan met de ontvangen offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen of deuren, dan kunt u een opdrachtbevestiging aanvragen.
Terug naar de vragen

 16
. HOE LANG IS DE LEVERTIJD VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN?
Na tekenen van de opdrachtbevestiging is de levertijd van de kunststof kozijnen bij onze leveranciers gemiddeld 6 tot 8 weken.
Terug naar de vragen

 17. WAAROM IS ER ZO’N GROOT VERSCHIL  IN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN?
Voor het grootste gedeelte wordt dit verschil in kunststof kozijnen prijzen veroorzaakt door het verschil in gewenste marge dat door de kunststof kozijnen leverancier gehanteerd wordt.
Er zijn redelijk wat leveranciers die het “grote stappen snel thuis” principe hanteren  en de kosten niet in de hand houden. Ook hanteren de leveranciers die u bovenaan in Google aan treft of regelmatig op radio of tv tegen komt hoge marges in hun kunststof kozijnen prijzen om hun reclamekosten terug te kunnen verdienen
Terug naar de vragen

 18. ZIJN KUNSTSTOF KOZIJNEN GEHEEL VAN KUNSTSTOF?
Nee, kunststof kozijnen zijn niet geheel van kunststof. Kunststof op zich is niet sterk genoeg om daar een geheel kunststof kozijn van te kunnen maken. In het kunststof profiel wordt daarom een verstevigingsprofiel van staal geplaatst om het kunststof kozijn zijn stevigheid te geven.
Terug naar de vragen

19
. WELKE KUNSTSTOF KOZIJN VARIANTEN ZIJN ER ALLEMAAL MOGELIJK?
In principe is alles mogelijk met betrekking tot kunststof kozijnen. Zelfs ronde en driehoekige kunststof kozijnen zijn leverbaar. Houdt u er wel rekening mee dat kunststof kozijnen in tegenstelling tot houten kozijnen in principe allemaal naar binnen toe openen.
Terug naar de vragen

 20
. IK HEB NU ROEDES IN MIJN KOZIJNEN. KAN DIT OOK BIJ KUNSTSTOF KOZIJNEN?
Ja hoor, geen probleem.   roedes kunnen zowel in het glas geplaatst worden (dit is makkelijker met ramen wassen) of door en door (wiener-methode) opgeplakt worden.
Terug naar de vragen

 21
. WELKE BEGLAZING IS ER TE KIEZEN, EN MAAKT DIT NOG VERSCHIL?
Alle kunststof kozijnen worden standaard inclusief HR++ glas geleverd in de variant 4-16-4 hetgeen inhoudt dat de buitenruit 4 mm dik is, de tussenspouw 16 mm dik en de binnenruit 4 mm dik. In totaal is een dergelijke glazen raam dus 24 mm dik. De huidige HR++ ruiten bevatten een edelgas in de spouw (Argon), en dit edelgas zorgt ervoor dat er geen koude brug ontstaat tussen de koude buitenlucht en de warmere binnenlucht; met andere woorden dat de koude van buitenaf niet door straalt naar binnen hetgeen met enkele ruiten sterk  het geval is. Er zijn ook HR++ ramen leverbaar met een grotere dikte in bijv. 26 of 28 mm. Al met al kunt u het net zo gek maken als u zelf wilt; in de praktijk blijkt echter dat het e.e.a u alleen maar meer geld kost en nagenoeg geen extra rendement oplevert. In de praktijk voldoen HR++ ramen van 24 mm dik meer dan uitstekend, en voldoen deze ruimschoots aan de huidige gestelde normen. Wilt u daadwerkelijk iets extra’s doen wat isolatie betreft ?  Denk dan aan spouwmuurisolatie.
Terug naar de vragen

 22
. GELUKKIG HEB IK OP DE BEGANE GROND AL HR++ GLAS, DUS IS BOVEN MINDER BELANGRIJK. TOCH 
Niets in minder waar. Zoals u weet stijgt warme lucht; dus alle warmte verliest u boven in de woning. Ook al houdt u alle deuren gesloten, de warme lucht vindt zijn weg echt wel naar boven.
Dit kost u heel veel aan “loze” stookkosten in de maand..
Terug naar de vragen

 23
. HOEVEEL SCHEELT HET MIJ DAN WANNEER IK DE ENKELE BEGLAZING IN DE HELE WONING VERVANG VOOR HR++ GLAS?
Onderzoek heeft uitgewezen dat uw voordeel op kan lopen tot 25%. Dit is het bedrag dat u zich kunt besparen op uw gasrekening. Uw nieuwe kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing dient u dus eigenlijk als een investering te zien in plaats van een kostenpost.
Terug naar de vragen

 24. IK MAAK MIJ ZORGEN OVER DE INBRAAKGEVOELIGHEID VAN MIJN WONING; WELK KOZIJNELEMENT IS HET MEEST INBRAAKGEVOELIG?

U verwacht het waarschijnlijk niet, maar het het kozijn element dat het meest inbraak gevoelig is, is de voordeur. De reden waarom dit zo is, ligt hem in het feit dat deze deur naar binnen toe open gaat; alle andere deuren gaan naar buiten toe open. Wanneer de voordeur nu niet goed vergrendeld is, drukt een inbreker met zijn knie aan de onderzijde de voordeur naar binnen toe en plaatst vervolgens een breekijzer tussen de deur en de deurpost.Vervolgens staat de inbreker letterlijk binnen 5 seconden in uw woonkamer.Kunststof voordeuren van de kozijnenkoning hebben een 5-punts vergrendeling met sluithaken, zodat dergelijke deuren niet geforceerd kunnen worden. Wel zo veilig, en een stuk beter voor uw nachtrust !..
Terug naar de vragen
 25. KAN IK OOK MIJN HUIDIGE HOUTEN GEVELBEKLEDING LATEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF?
Jazeker, hier is  prachtig materiaal voor op de markt van het merk Keralit.
Keralit is verkrijgbaar is vele RAL tinten en in een gladde structuur of houtnerfstructuur.
Uiteraard kunt u ook de boeidelen en windveren van het dak hiermee laten bekleden, de zijwangen van een dakkapel of de bekleding van uw schuur. Onze leveranciers brengen u graag een offerte uit.
Terug naar de vragen

 26
. KUNNEN DE BIJ JULLIE AANGESLOTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN LEVERANCIERS OOK EEN OFFERTE UITBRENGEN VOOR ROLLUIKEN, SCREENS OF EEN ZONNESCHERM?
Wij verwijzen u naar
http://www.rolluiken-discount.nl/bestellen/
Terug naar de vragen

 27
. KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN; VERSCHILLEN DE PRIJZEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN ECHT ZO VEEL VAN ELKAAR?
De kunststof kozijnen prijzen kunnen echt ongelooflijk verschillen van elkaar ! U gelooft het misschien niet, maar prijsverschillen in de kunststof kozijnen prijzen op hetzelfde merk en type kunststof kozijn kunnen oplopen tot wel ruim 60 procent.
Dit heeft te maken met zeer hoge gehanteerde marges en hoge bedrijfskosten zoals grote en dure bedrijfspanden en het commercieel adverteren op Google hetgeen ook veel geld kost waardoor men hoge kunststof kozijnen prijzen moet vragen voor de kunststof kozijnen. Schüco is het topsegment in kunststof kozijnen!
Terug naar de vragen

 28 . Tot slot: IK WIL GRAAG EEN SCHUIFPUI, WELKE KAN IK HET BESTE KIEZEN ? EEN HEFSCHUIF-PUI OF EEN SCHUIFKIEP-PUI?

Allereerst zullen we hier het verschil uitleggen tussen beide schuifpuien:
Schuifkiep deur/ pui is het meest gangbare schuifsysteem in de kunststof schuifdeuren. Het systeem heeft als voordeel dat de deur geschoven kan worden, maar ook op de kiepstand kan worden gezet om te ventileren. Een groot kenmerk van de schuifkiep pui is dat de profielen hetzelfde zijn als de raam en deurkozijnen. De schuifkiep systemen zijn net als ramen en deuren 11,2 cm diep. Kwaliteit De kwaliteit van deze deuren is erg hoog. Het meerpunt- hang en sluitwerk is super robuust. Verder zorgt de degelijke constructie van het systeem ervoor dat er bij gesloten toestand geen tocht naar binnen kan glippen. De afdichting is optimaal! Er zijn de 2-delige, 3-delige en 4-delige variant.Het schuifkiep systeem kan tot een lengte van ca. 5 meter geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en levensduur van de schuifpui.De schuifkiep pui is makkelijk schoon te houden en zeer functioneel. 
Beste Koop Het systeem is ook meteen het meest verkochte systeem. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit, maar ook met de prijs. Een parallel schuifkiep systeem is prijs technisch gezien de beste koopHefschuifdeur/ Pui: is de zwaarste en koning in de reeks schuifdeuren. De profiel contouren en diepte zijn anders en zwaarder dan bij raamkozijn , deurprofielen en schuifkiep systemen. Namelijk 17.5 cm diep . 5 kamer Thyssen profielen vervaardigd door 1 van de grootste fabrikanten uit Duitsland. Het standaard geleverde glas is u=1.1 Hr++-6/16/6. Dit is, de topkwaliteit, in kunststof schuifdeuren en draagt zorg voor optimale geluid- en warmte-isolatie. Afgezien dat de waarde van uw huis zal stijgen zal ook het energieverbruik een enorme besparing opleveren. 
Kwaliteit 
De kwaliteit van deze deuren is erg hoog. Het meerpunt- hang en sluitwerk is super robuust dat het jaren mee kan. Verder zorgt de degelijke constructie van het systeem ervoor dat er bij gesloten toestand geen tocht naar binnen kan glippen. De afdichting is optimaal! Er zijn de 2-delige, 3-delige en 4- delige variant.Het hefschuif systeem kan tot een lengte van ca. 6 meter geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en levensduur van de schuifpui. 
Beste Koop De echte kenmerken zijn dat ze sterk, zeer soepel schuiven, lage overstap hebben naar buiten waardoor het systeem nagenoeg geen drempel meer heeft. Voor rolstoelgebruikers is de hefschuifdeur een ideale oplossing. Bij deze deuren met extra verlaagde drempel is het mogelijk probleemloos uit en in de woning te rijden met uw rolstoel. Verder kan de rolstoelgebruiker zelf de deur bedienen, dankzij de grote handzame deurkruk. Ook met name geschikt voor grotere oppervlaktes dan een schuifkiep systeem.
Terug naar de vragen

Vlakke of verdiepte profielen

Vlakke of verdiepte profielen

- Ze zijn beide voorzien van stalen versterkingen! Het vlakke profiel is 6, 7 of 8,2 cm, terwijl het verdiepte renovatie profiel een dikte van ongeveer 11,2 cm heeft.
- Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout/ Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter.
-Onder het prettige uiterlijk van Schüco kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.
-Kozijnprofielen van Schüco zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten.
-Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.
Corona CT 70 Accent: verdiept profiel: voordelen en eigenschappen

Corona CT 70 Accent: verdiept profiel: voordelen en eigenschappen

- Deze profielen zijn uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw , renovatie en Corona Accent is vanwege de verdiept liggende vormen uitstekend toepasbaar daar waar de vormgeving van traditionele kozijnen gewenst of gehandhaafd dienen te blijven.
-De afgeronde vormen van het kozijn, tussenstijl en naar binnen toelopende aanslag voor montage zijn gelijk aan oude vertrouwde vormen van typisch oude Nederlandse houten kozijnen
-Basisdiepte 70 mm met 5-kamer isolatie.
-De buitenkozijn diepte van het verdiepte Accent profiel is 112 mm.
-Raamconstructie is met dubbele EPDM-dichting en EPDM-glasdichtingen
-De standaardkleuren is gebroken wit (RAL 9001) en wit (ral9016) voor het verdiepte oud-hollandsche profiel. -Vele andere RAL kleuren en houtnerven zijn als kleur folieën tegen meerprijs verkrijgbaar.
Corona CT 70 AS: vlak profiel: voordelen en eigenschappen

Corona CT 70 AS: vlak profiel: voordelen en eigenschappen

- Corona CT70 AS is vanwege de vlakke vormen uitstekend toepasbaar daar waar de vormgeving modern en strak gewenst of gehandhaafd dient te blijven. Deze kozijnen zijn lager geprijsd dan de verdiepte profielen. Deze profielen worden vaak gebruikt voor bedrijfsgebouwen, de vormgeving is als die van aluminium kozijnen en de isolatie hoog terwijl de aanschafprijs zeer laag is!
- Vlakke profielen, mooie vormgeving en esthetische rondingen: types: classic, cava en rondo Basisdiepte 70 mm met 5-kamer thermische isolatie. Moderne grijze EPDM dichtingen op witte profielen
-Standaard kleur is ral 9016. U kunt tegen meerprijs kiezen uit het uitgebreide Corona-kleuren concept.
-naar binnen draaiende ramen en deuren , naar buiten draaiende deuren , draaikiepramen, valramen, stolpramen, terras achter voor tuin-deuren, en PASK-schuif/kiep-deuren.

Wat onze klanten zeggenBeoordelingen van onze klanten

Kozijnenkoning 0623138218 info@kozijnenkoning.nl